Despre noi

Cu peste 13 ani de activitate în domeniul construcțiilor civile, Jurcut Construct s-a specializat continuu, câștigând din ce în ce mai multă experiență și extinzându-și mereu rețeaua de clienți prin servicii de o calitate superioară, conforme cu nevoile și cerințele clienților săi.

Alături de JURCUT CONSTRUCT beneficiezi de servicii complete de construcții civile:
Construcții case de la A la Z – de la partea de proiectare până la execuția finală, inclusiv partea de finisaje interioare și exterioare
Servicii de amenajare interioară și exterioară: zugrăveli lavabile, montaj gresie și faianță, montaj parchet laminat, montaj pardoseli, placare pereți, placare fațadă, termoizolație, tencuieli decorative.

Îți dorești o casă nouă realizată exact pe gustul tău? Sau poate dorești să îți reamenajezi locuința? În ambele situații, Jurcut Construct este soluția ideală pentru tine. Prețuri competitive, materiale de calitate, lucrări durabile și profesionalism. Apelează la serviciile JURCUT CONSTRUCT și te vei bucura de o casă rezistentă și sigură, o construcție care îi va face pe cei dragi să se simtă „acasă”.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.